VELKOMMEN TIL LOEWE-JYLLAND.DK | Loewe Gallery Frederikshavn

VELKOMMEN TIL LOEWE-JYLLAND.DK

Vi byder velkommen til loewe-jylland.dk, hvor du kan finde alle Loewes produkter, lige fra TV-apparater over lydsystemer og anlæg til tilbehør som subwoofer og kabler mv. Der er tilmed en side med brugte Loewe-produkter, og med ”byt-til-nyt” konceptet er det muligt at erhverve sig det nyeste udstyr og komme af med det gamle, velfungerende, så andre kan få glæde af det. Det må siges at være en win-win situation. 

Loewe Gallery Frederikshavn er Jyllands eneste galleri for Loewe-produkter, som på smukkeste vis udstiller alle de modeller, Loewe har i sit sortiment lige nu. Vi er tilmed blevet kåret som verdens næstbedste Loewe galleri ud af i alt 213 butikker. Vores fysiske butik så dagens lys i august 2010, og siden da har vi dedikeret os til både butik og filosofi, og vi forsøger hele tiden at leve op til de standarder, som Loewe har sat for sit navn. Med en flot andenplads på verdensplan for det bedste galleri har vi altså ikke ramt helt ved siden af. 

I lyset af dette, har vi nu valgt at åbne en webshop, som er tilgængelig døgnet rundt, ligesom det med den integrerede chatfunktion også er muligt at fange en medarbejder (næsten) døgnet rundt, såfremt der er spørgsmål til et produkt eller en serviceydelse i forbindelse med købet.